Ceanului St., Turda, City of Cluj

Treatment base

Mijloacele terapeutice constau în proceduri de fizioterapie (bai galvanice, ionizari, galvanizari, curenti diadinamici, Trabert, rectangulari, exponentiali, TENS, interferentiali, ultrasunete, magnetodiaflux), aerosoloterapie, masaj, kinetoterapie precum si factori naturali balneari - apa minerala cu continut crescut de sare si încalzita la 37-38 grade Celsius si împachetarile calde cu namol sapropelic.

 

Rezultatele terapeutice se bazeaza pe efectele complexe de combatere a durerilor, a inflamatiei, a edemului, de stimulare a circulatiei si troficitatii locale, a optimizarii metabolice, de relaxare sau tonizare musculara, efect resorbtiv, de crestere a elasticitatii tesuturilor, de stimulare neuromusculara, de echilibrare neurovegetativa si endocrina. Sunt utilizate valoroasele namoluri sapropelice si ape minerale clorosodice de diferite concentratii hipo si hiper tone, bicarbonate, calcice si magnezice.

 

Posibilitati de agreement: bazin interior cu apa sarata încalzita (vara si strandul cu apa sarata), sauna, sala de fitness, strand cu apa sarata în vecinatatea hotelului.

Tel. 0264 316844

Fax. 0264 311 124

receptie@hotelariesul.ro

Strada Ceanului
Turda, judetul Cluj